Jubileum reünieconcert

Dit jaar bestaat harmonie Sempre Avanti 20 jaar. Alle reden dus voor een feestje!
Dit feestje we willen graag vieren met onze leden en onze oud-leden. Op zaterdag 16 juli is er een groots jubileumconcert van de harmonie en het slagwerkensemble.

Graag nodigen we onze oud-leden uit voor dit concert. Ben je zelf muzikant geweest en zou je het leuk vinden om nog een keer mee te spelen dan kan dat.
En zeg nu niet dat gaat mij na zo lange tijd niet meer lukken want muziek maken is net als zwemmen, je verleert het nooit, er moet alleen weer even “geoefend” worden. Daarnaast houden we uiteraard rekening met ieders mogelijkheden. Het programma zal hoofdzakelijk bestaan uit muziekwerken waar leden en oud-leden goede herinneringen aan hebben.

Ben je niet in het bezit van een instrument dan kun je een instrument van de harmonie lenen.

Wij hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk (oud)leden hun muzikale bijdrage leveren aan dit concert. Ben je geen muzikant geweest dan zouden wij het toch hartstikke leuk vinden om je tijdens dit concert te kunnen begroeten.

Voorafgaand en na het concert is er voldoende tijd om samen herinneringen op te halen aan 20 jaar harmonie Sempre Avanti.

Hebben we jouw interesse gewekt en heb je zin om tijdens het concert mee te doen, meld je dan uiterlijk 27 mei aanstaande aan. Aanmelden kan makkelijk middels een google formulier via de volgende link

Aanmelden via e-mail kan uiteraard ook. Stuur je aanmelding dan naar secretariaat@sempre-avanti.nl

Na je aanmelding ontvang je meer informatie omtrent eventueel repetitiebezoek, instrument etc.