Potgrond actie

Heb je ook al lentekriebels en zin om te tuinieren? Bestel dan snel onze potgrond! Onze leden bezorgen de zakken potgrond graag bij u thuis.

De potgrond (RHP keurmerk) wordt aangeboden in zakken van 40 liter. De prijs bedraagt € 5,00 per zak. De opbrengst van de verkoopactie komt ten goede aan de jeugd-muziekopleiding van de harmonie.

Vul voor 19 maart het bestelformulier in. De potgrond wordt dan op zaterdag 20 maart bij u thuis bezorgd. Gratis bezorging in Tegelen en Steyl!

klik hier om te bestellen

Woon u niet in Tegelen of Steyl of haalt u liever zelf de potgrond op? Dit kan zonder bestelling op zaterdag 20 maart tussen 9.00 en 12.00 uur in onze drive-in bij Bart Faassen Hoveniers aan de Vijverlaan in Tegelen.

Let op! OP = OP!


Stef Beurskens overleden

Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerde lid Stef Beurskens. Stef was ruim 37 jaar lid van onze vereniging waarvan vele jaren als bestuurslid.


Wij verliezen in Stef iemand die onze vereniging een warm hart toedroeg en altijd met raad en daad klaar stond voor de vereniging. Ook was hij samen met zijn vrouw Mia een trouwe bezoeker van onze concerten.


Wij wensen zijn echtgenote, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

(foto L1)


Breur Peters overleden

Met groot verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd erelid Breur Peters.

Het is onmogelijk te beschrijven hoeveel Breur voor “zijn harmonie” heeft betekend. Breur was de harmonie.
Hij was 83 jaar lid van onze vereniging waarvan 80 jaar als muzikant en 75 jaar als bestuurslid.
Voor zijn verdiensten voor de vereniging werd hij twee keer koninklijk onderscheiden.

Jong en oud, iedereen van de harmonie zal hem enorm gaan missen.

Wij wensen zijn familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

(foto B. Coenders, ddl)


Jo Sijbers overleden

Met groot verdriet hebben we kennis genomen van het plotselinge overlijden van ons zeer gewaardeerde lid Jo Sijbers.

Jo was ruim 35 jaar actief binnen onze vereniging waarvan vele jaren als bestuurslid.

Wekelijks bezocht hij op woensdagavond de repetitie en daarnaast was hij samen met zijn echtgenote Tonny een trouwe bezoeker van onze concerten.

Wij verliezen in Jo een zeer gewaardeerd lid die onze vereniging een warm hart toedroeg.

Zijn opgewekte, positieve instelling en zijn humor zullen we gaan missen.

Wij wensen zijn echtgenote Tonny, zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.


Potgrondactie 2020

Naar aanleiding van de berichtgevingen en adviezen van het kabinet aangaande het coronavirus is besloten om de huis aan huis verkoop van potgrond die voor vandaag en zaterdag gepland staat te annuleren.

Het online bestellen van zakken potgrond blijft uiteraard wel mogelijk. Bestellingen kunt u doorgeven via het e-mailadres: potgrond@sempre-avanti.nl

Vermeld s.v.p. uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer) en het gewenste aantal zakken potgrond.

Uw bestelling wordt binnen 1 week bij u thuisbezorgd! Gratis bezorging in Tegelen, Steyl en Belfeld.

Het online bestellen van potgrond kan t/m 31 maart 2020.

De potgrond (RHP keurmerk) wordt aangeboden in zakken van 40 liter. De prijs bedraagt € 4,50 per zak. De opbrengst van de verkoopactie komt ten goede aan de jeugd-muziekopleiding van de harmonie.


Muzikaal Jeugd Treffen geannuleerd

Naar aanleiding van de berichtgevingen vandaag van het kabinet en de adviezen van de muziekbond KNMO aangaande het coronavirus heeft het bestuur van harmonie Sempre Avanti helaas moeten besluiten om de 46ste editie van het solistenconcours Muzikaal Jeugd Treffen op 22 maart te annuleren.

In overleg met de deelnemende verenigingen zal gekeken worden naar een alternatieve datum later dit jaar of verplaatsing naar maart 2021.


75 jaar bevrijding

Op zondag 8 maart organiseert Stichting Tegelen.NL in cultureel Centrum de Haandert van 15.00 tot 17.30 uur een concert om “75 jaar Vrede” te vieren. Aan dit bijzondere concert nemen naast ons harmonie orkest, de koren Campanella, de Tegelse Hofzangers en Vriendenkring deel.

In het programma is ook begrepen de presentatie van een boek dat de Heemkundige Kring Tegelen heeft gemaakt in het kader van Tegelen in oorlogstijd; het boek draagt de naam ‘Zoeëdet weej ‘t noeëts vergaete’.

Daarnaast zal door Santa Fe aandacht besteed worden aan een bijzonder aspect van de bevrijding van de regio. De laatste Duitsers werden begin maart 1945 verdreven uit Tegelen en Venlo door het gesegregeerde 784e Tankbataljon, dat op de officier na volledig bestond uit Afro-Amerikaanse soldaten. Wim Kaldenhoven vertelt hierover.

Kaarten voor dit bijzondere evenement zijn vanaf 6 februari aanstaande verkrijgbaar bij het Tegels Informatiepunt (Kerkstraat 2A) op maandag en donderdag van 15.00-17.00 uur en op zaterdag van 11.00-13.00 uur. Kaarten kosten € 10,-/stuk.


Nieuwjaarsconcert 2020

Met het Nieuwjaarsconcert luiden het harmonieorkest, slagwerkensemble en opleidingsorkest van Harmonie Sempre Avanti het nieuwe jaar in.

Door de beide orkesten en het slagwerkensemble zal een aansprekend en gevarieerd programma ten gehore worden gebracht.

Het concert vindt plaats op zondag 19 januari om 16.00 in cultureel centrum de Haandert. Vrij entree!


Te gast bij Vriendenkring

Zangvereniging Vriendenkring Steyl continueert volgens een meer dan 30-jarige traditie het populaire zondagmiddagconcert ‘Te Gast bij Vriendenkring’ op zondag 10 november. Het concert vindt plaats in cultureel centrum de Haandert in Tegelen en begint om 15.00 uur. Dit jaar is ons harmonieorkest de muzikale gast.

Zangvereniging Vriendenkring is er ook nu weer in geslaagd een programma te bieden, waarop de kwalificatie ‘voor elk wat wils’ van toepassing is. Het Steylers mannenkoor geeft hiermee het eerste concert onder leiding van de nieuwe dirigent Jan Mertens.

De gastheer opent het programma met o.a. een aantal nieuw ingestudeerde werken zoals ‘Barbara Ann’, ‘Ramona’, ’The sound of silence’. De begeleiding is in handen van Wilbert Alberts.

‘Sempre Avanti’ staat onder leiding van dirigent Jacques Claessens. Zij brengen onder meer een aantal werken bij gelegenheid van de herdenking van 75 jaar bevrijding, zoals ’75 jaor vreej’, gecomponeerd door Christiaan Janssen en ‘Soldaat van Oranje’. Verder staan ‘Paris Montmartre’ en ‘Mount Everest’ op het programma.

Harmonie en koor voeren gezamenlijk uit: ’We’ll meet again’, Lilli Marlen’, ’Exodus Song’, ‘Gwahoddiad’ en Yellow Bird’.

De entree bedraagt € 12,50 p.p.

Kaarten zijn te bestellen via https://www.vriendenkringsteyl.nl/agenda/kaarten-bestellen/kaarten-bestellen