Open repetitie

Op woensdag 22 maart verwelkomen onze muzikanten en dirigent jou graag bij de open repetitie van ons harmonieorkest.
Bij de open repetitie beleef je de muziek en het orkest van heel dichtbij. Je bent live getuige hoe de dirigent en het orkest aan de slag gaan met verschillende muziekwerken.

Ons harmonie orkest bestaat op dit moment uit zo’n 55 muzikanten en staat onder leiding van dirigent Jacques Claessens. Met het oog op de toekomst zijn wij op zoek naar enthousiaste en gezellige koperblazers, houtblazers en slagwerkers.

Heb je nog geen ervaring met muziek beoefening? Dit is je kans! Een open repetitie is de perfecte gelegenheid om het plezier van muziek maken te ervaren.

Tijdens de open repetitie vertellen we je graag meer over onze vereniging en informeren we je over de opleidingsmogelijkheden voor kinderen en volwassenen.

Ervaren (oud-)muzikanten, die al op een muziekinstrument uit de harmoniebezetting kunnen spelen, kunnen samen met het orkest een keer vrijblijvend mee repeteren. Maak hiervoor tijdens de open repetitie een afspraak, dan zorgen wij dat er een instrument met bladmuziek en een stoel voor je klaar staat.

De open repetitie vindt plaats in cultureel centrum de Haandert in Tegelen (Haandertstraat 6-8) en begint om 20.00 uur.