Te gast bij Vriendenkring

Zangvereniging Vriendenkring Steyl continueert volgens een meer dan 30-jarige traditie het populaire zondagmiddagconcert ‘Te Gast bij Vriendenkring’ op zondag 10 november. Het concert vindt plaats in cultureel centrum de Haandert in Tegelen en begint om 15.00 uur. Dit jaar is ons harmonieorkest de muzikale gast.

Zangvereniging Vriendenkring is er ook nu weer in geslaagd een programma te bieden, waarop de kwalificatie ‘voor elk wat wils’ van toepassing is. Het Steylers mannenkoor geeft hiermee het eerste concert onder leiding van de nieuwe dirigent Jan Mertens.

De gastheer opent het programma met o.a. een aantal nieuw ingestudeerde werken zoals ‘Barbara Ann’, ‘Ramona’, ’The sound of silence’. De begeleiding is in handen van Wilbert Alberts.

‘Sempre Avanti’ staat onder leiding van dirigent Jacques Claessens. Zij brengen onder meer een aantal werken bij gelegenheid van de herdenking van 75 jaar bevrijding, zoals ’75 jaor vreej’, gecomponeerd door Christiaan Janssen en ‘Soldaat van Oranje’. Verder staan ‘Paris Montmartre’ en ‘Mount Everest’ op het programma.

Harmonie en koor voeren gezamenlijk uit: ’We’ll meet again’, Lilli Marlen’, ’Exodus Song’, ‘Gwahoddiad’ en Yellow Bird’.

De entree bedraagt € 12,50 p.p.

Kaarten zijn te bestellen via https://www.vriendenkringsteyl.nl/agenda/kaarten-bestellen/kaarten-bestellen